Sortering:

Produkter pr side:

450 kr
10 11 6 7 8 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • Viser side 1 av 3

Hestra

Hestra ble grunnlagt i 1936 av den svenske tømmerhoggeren Martin Magnusson, og foretaket drives av familien den dag i dag. Det er nå tredje generasjon Magnusson som driver foretaket gjennom de to eierne og brødrene Svante og Claes Magnusson. Hestra er ledende på markedet når det gjelder produksjon av hansker og votter for skiturer, friluftsliv, yrkesbruk og fritid. Hovedkontoret ligger på det samme stedet hvor alt startet, i Hestra i Småland i Sverige, også kalt Smålands Åre.

Grunnleggerenes opprinnelige målgruppe var besøkende som kom til Hestra for å stå på ski i de bratte bakkene. De første skinnhanskene ble startskuddet for en lang tradisjon, og siden den gang har familien Magnusson utstyrt både Ingemar Stenmark og det svenske skilandslaget med gode og slitesterke votter. Hestras hansker og votter finnes i alle størrelser og har rykte på seg for å vare lenge! Vil man ha et par hansker som tåler tøffe turer, er Hestra det selvsagte valget. De lager ca. 2 millioner hansker per år, og har et datterselskap i USA og Tyskland. Hansker fra Hestra selges imidlertid av distributører i hele 30 land. Skandinavia og USA topper salgslistene, men også land som Japan og alpelandene er store markeder for Hestra. Hanskene lages av flere forskjellige materialer for å gi beste tenkelige brukervennlighet. Klassisk lær settes sammen med innovative og moderne alternativ som Outdry eller Gore-Tex.

Hestra holder produksjonen i egne fabrikker, og kjøper selv inn både skinn, stoff, fôr og andre materialer. På denne måten har de kontroll over hele produksjonskjeden, noe som innebærer høy kvalitet og fornøyde kunder. For den som vil ha absolutt høyeste kvalitet, tilbys det også hansker som er laget for hånd. Enkelte kolleksjoner designes i samarbeid med kjente skiløpere og eventyrere, noe som gir sortimentet et unikt utseende.

Populære varemerker

Laster ned...