20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Muck Boot

-23%
/images/product/medium/25126.jpg
False
-27%
/images/product/medium/14338.jpg
False
-41%
/images/product/medium/32589.jpg
False

Muck boot

Muck boot ble grunnlagt i 1999 i USA og forretningsidéen var fra begynnelsen av å møte forespørselen av ordentlige og solide støvler til hestestell og tungt arbeid. Denne idéen ble tatt vel imot og de har fortsatt å arbeide etter samme idé som i starten. I dag har selskapet også lagt til flere modeller i sortimentet, og lager og selger Muck boot sko og støvler til alle former av friluftsliv. Muck boot er et populært varemerke og blant de fremste i USA, men deres produkter har også blitt populære her. Bedriften produserer støvler av høyeste kvalitet og produktene deres skrytes opp i skyene av brukerne. Støvlene er laget av neopren og naturgummi, noe som gjør at de passer både når det er kaldt og når det er varmt.

Støvler fra Muck boot har veldig lang levetid, og de er komfortable både ved lave og høye temperaturer. Dette har gjort støvlene fra Muck boot til favoritter for en bred kundegruppe. Fra vintersportsutøvere til jegere og turgåere som vet å sette pris på gode sko! Støvlene fra dette selskapet har veldig praktiske skaft som er fleksible og som kan brettes ned. Disse støvlene har også innebygget beskyttelse mot glatt is, noe som ellers kan være en bekymring når det gjelder gummistøvler. Komforten er høy og funksjonene er mange når det kommer til Muck boot!

Varemerkets høye kvalitet viser seg på mange ulike måter. De kan for eksempel vaskes i vaskemaskin. Det patenterte innerfôret deres, Airmesh, har luftkanaler som hjelper til med å drive ut overflødig fukt og varme. Kort sagt kan man ha de på i varme opp til 35 grader og kulde ned til 55 grader.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...