VAREMERKERWenger
Wenger

Sortering:

Produkter pr side:

Wenger

Wenger er et selskap med aner som går mer enn hundre år tilbake i tid. De er kjente for sine armykniver og for sine høykvalitetsklokker. Varemerkets produkter er alle i toppklasse, noe som har lagt grunnlaget for en bred og lojal kundegruppe. Ikke minst i forsvaret, ekstremsport og blant eventyrere. I dag ligger selskapet i Delémont i Jura-regionen, Sveits og har cirka 200 ansatte. De fleste er bosatt i regionen som er kjent for sin innovasjon, skaperglede, håndtverk og utvikling.

Sveits er tradisjonelt assosiert med produksjon av klokker og kniver. Wenger er et varemerke som blir omtalt i begge disse feltene. Armykniven er, og har alltid vært, en av outdoor- og friluftsmenneskenes aller beste venner og med en kniv av høy kvalitet, finnes det ikke mange hindre som hemmer oppdagelseslysten. Disse multifunskjonelle verktøyene selges av utallige varemerker. Wenger ligger ofte i toppskiktet når det kommer til salgstall. Erfaringen som ligger bak disse knivene spiller en stor rolle og man har bred kunnskap innen både materialkunnskap og produksjon.

Selv klokkene fra Wenger er av den multifunksjonelle sorten som er både praktiske og spennende. Wenger gjør pakkingen lettere da man ikke trenger å ta med seg fullt så mange gadgets ut i feltet. Klokkene fra Wenger er kjente for å være nettopp multifunksjonelle, men i senere tid har man også begynt å produsere klokker som ”bare” er tiltalende, men som mangler de andre funksjonene. Det finnes derfor alltid en klokke å velge mellom fra dette varemerket.

I dag står varemerket for oppdatert og tidsriktig utsyr som lages for å brukes! Wengers produkter kombinerer funksjonalitet med styrke, noe som har gjort varemerket til en suksessmaskin.

Laster ned...