BLACK FRIDAY er i gang! Opptil 60%
Gjør funn på alt du trenger til dine eventyr på årets største helgesalg!
 »
Wenger

Wenger

Wenger er et selskap med aner som går mer enn hundre år tilbake i tid. De er kjente for sine armykniver og for sine høykvalitetsklokker. Varemerkets produkter er alle i toppklasse, noe som har lagt grunnlaget for en bred og lojal kundegruppe. Ikke minst i forsvaret, ekstremsport og blant eventyrere. I dag ligger selskapet i Delémont i Jura-regionen, Sveits og har cirka 200 ansatte. De fleste er bosatt i regionen som er kjent for sin innovasjon, skaperglede, håndtverk og utvikling.

Sveits er tradisjonelt assosiert med produksjon av klokker og kniver. Wenger er et varemerke som blir omtalt i begge disse feltene. Armykniven er, og har alltid vært, en av outdoor- og friluftsmenneskenes aller beste venner og med en kniv av høy kvalitet, finnes det ikke mange hindre som hemmer oppdagelseslysten. Disse multifunskjonelle verktøyene selges av utallige varemerker. Wenger ligger ofte i toppskiktet når det kommer til salgstall. Erfaringen som ligger bak disse knivene spiller en stor rolle og man har bred kunnskap innen både materialkunnskap og produksjon.

Selv klokkene fra Wenger er av den multifunksjonelle sorten som er både praktiske og spennende. Wenger gjør pakkingen lettere da man ikke trenger å ta med seg fullt så mange gadgets ut i feltet. Klokkene fra Wenger er kjente for å være nettopp multifunksjonelle, men i senere tid har man også begynt å produsere klokker som ”bare” er tiltalende, men som mangler de andre funksjonene. Det finnes derfor alltid en klokke å velge mellom fra dette varemerket.

I dag står varemerket for oppdatert og tidsriktig utsyr som lages for å brukes! Wengers produkter kombinerer funksjonalitet med styrke, noe som har gjort varemerket til en suksessmaskin.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...