20% på valgfrie løpesko!
Kode: RUN20 | *Ikke On. Fra veil. pris t.o.m. 14.4.2021.
 »
Orvis

Orvis

Orvis ble grunnlagt 1856 i Vermont av Charles F. Orvis. Firmaet er dermed det eldste postordrefirmaet innen fluefiske. I dag har de 79 forretninger i USA hvorav 10 er outlet-forretninger mens resten er detaljhandel. Orvis leverer i dag sine produkter til hundretalls forhandlere verden over og har 1700 ansatte. Foruten å selge fiskeutstyr fører de også sportsklær, tilbehør til husdyr, diverse tekniske gadgets og bagasjevesker. Uansett hva man kjøper fra Orvis er man garantert høy kvalitet og med varemerkets produkter er man i trygge hender uansett hvilket eventyr man skal begi seg ut på.

Orvis er et pålitelig, gammelt firma med mye erfaring og kunnskap i bagasjen. De vet hva som kreves for å tilfredsstille sine kunder verden over. Foruten å tilby førsteklasses utstyr til fluefiske, er firmaet engasjert i å bistå interesserte med fakta. Via howtoflyfish.orvis.com inspirerer de og lærer bort det meste som trengs for å komme igang.

På Orvis er man nøye med å gi tilbake hva man får av naturen og ved å gi 5 % av sin gevinst hvert år så har man i løpet av de siste 25 årene lyktes med å samle inn $14 millioner for naturbevarende formål. Dette i seg selv lokker mange kunder da de aller fleste som setter pris på friluftsliv vil ta vare på naturen på beste mulige måte. Å kunne være med og påvirke naturen positivt når man handler utstyr er en riktig vinn-vinn-situasjon for alle innblandede.

Orvis samarbeider dessuten nært med national Fish and Wildlife Foundation, The Nature Conservancy, Trout Unlimited for å ta ansvar for dyr og natur.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...