VAREMERKERTrangia
Trangia

Avdeling:

Drivstoff:

Material:

Produsent:

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Trangia

Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Jonsson, og firmaet har forsynt en rekke turgåere med gode og solide produkter siden den gang. Navnet Trangia stammer fra byen Trång. John fjernet ringen over bokstaven A og la til ia for "i aluminium". Trangia produseres fortsatt i Sverige i samme by hvor alt startet, og da denne byen ligger nært fjellheimen, befinner man seg i et perfekt miljø for praktiske tester av produktene. Trangia har gått videre i familien, og nå er det fjerde generasjons eiere Bengt og Lennart Jonsson som styrer bedriften.

Den opprinnelige ambisjonen til grunnleggeren John E. Jonsson var å lage solide beholdere til den kvalitetsbevisste husholdning. Den voksende ferieindustrien, kombinert med en utbredt interesse for camping, skapte et strålende marked for campingutstyr. Trangias virksomhet skiftet fokus for å møte etterspørselen, og i 1951 var den første prototypen av Trangiakjøkken klar.

I dag selges det både stormkjøkken, brenselflasker, kaffekjeler, avanserte matbokser, stekepanner og diverse tilbehør under navnet Trangia. Varemerket har fått stor oppmerksomhet internasjonalt, og Trangia har vært førstevalget av kjøkken på mange store ekspidisjoner. I produktkatalogen finnes det i dag en rekke ulikt tilbehør og forskjellige varianter. Blant annet gasstilsetninger som gjør det mulig å bruke alternativt brensel. Selv om enkelte ting har endret seg i løpet av årene, er det opprinnelige designet og konstruksjonen fortsatt med. Trangia stormkjøkken er en klassiker man kan regne med, selv ute i det fri!

Populære varemerker

Laster ned...