Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »
Led Lenser

Led Lenser

Led Lenser er et selskap som ble bygd opp av entreprenører, og deres drivkraft gjenspeiles i produkttilbudet. Startskuddet til dette selskapet kom i 1993 i sammenheng med at tvillingene Rainer og Harold Opolka ble nektet banklån til oppstarten sin. Med en fast besluttsomhet om å lykkes, grunnla de virksomheten hjemme i garasjen og virkeliggjorde skisser som hadde blitt tegnet før kontakten med banken. Framgangen kom raskt og i løpet av de 5 første årene, hadde de omsatt for en verdi av 200 millioner euro. Nå har selskapet 1000 ansatte og anses for å være blant de beste på markedet når det gjelder led-lykter.

Ved første blikk, merker man kvaliteten i innfatningen. Dette er lykter som er laget for å tåle tøff bruk! Anodisert titan og gripevennlig overflate gir en utholdenhet som klarer selv harde utfordringer. I tillegg er lykter fra Ledlenser pene å se på med et nytt og fresht uttrykk. Materialene er robuste og man har ikke holdt tilbake på noe. Gjennom årene har selskapet vunnet flere patenter og også en rekke utmerkelser. Teknologien i lommelyktene gir optimalt lumen-tall og Ledlenser er blant de sterkeste lommelyktene på markedet. For å ytterligere kunne dra nytte av styrken i Ledlenser, har de blitt utstyrt med SLT (Smart Light Technology). Dette lyssystemet gjør det mulig å tilpasse lyskjeglen til ulike avstander. Hvilket behov du enn har, kan du regne med at lykten fungerer.

I tillegg til lommelykter produserer dette velkjente varemerket også hodelykter. Også disse har kraftfulle ledpærer og ergonomisk grep. Lykter kommer med ulike strømalternativer. Dels tradisjonelle engangsbatterier, men også oppladbare motstykker som holder ladingen i lang tid. Disse oppladbare batteriene er først med å etterlikne batterifunksjonen til moderne biler. Lyktene kan derfor lades tusenvis av ganger uten å miste prestasjonsevnen.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...