Sortering:

Produkter pr side:

Meindl

Slekten Meindl har en lang skomakertradisjon som startet i Kirchanschöring med Petrus Meindl i 1683. Det var imidlertid ikke før i 1928 at slekten startet et eget firma med Lukas Meindl i spissen. Det har skjedd mye i løpet av de siste årene, men skomakertradisjonen fortsetter hos Meindl. Firmaets sko har vunnet flere priser og utmerkelser opp gjennom årene, noe som ytterligere har befestet firmaets posisjon som markedsledende innen fjellsko. Flere kjente fjellklatrere og eventyrere har hatt et par Meindl-sko når de har vært ute på sine spennende strabaser rundt om i verden. Meindl var en av de første produsentene som benyttet seg av Gore-Tex, noe som er et tegn på at de er forut sin tid og vet hvordan de skal integrere nye materialer i produktene sine. Sammenlagt er Meindl et varemerke som tilbyr kvalitet fra begynnelse til slutt!

Meindl er først og fremst kjente for tursko og jaktstøvler av høy kvalitet. Disse skoene produseres etter en hundre år gammel tradisjon som innebærer 200 steg fra start til ferdig sko. Meindl kan skilte med nøkkelord som håndverk, innovasjon, komfort og topp kvalitet uten å overdrive. Skoene deres holder seg i toppsjiktet år etter år, tiår etter tiår. Man kan beskrive Meindls sko som skoenes Rolls Royce, og det er ikke uten grunn vi har sett nettopp deres sko blant eventyrere over hele verden. Allerede i 1978 besteg Hubert Hillmayer Mount Everest i et par Meindl-sko, og siden den gang har merkevaren klatret i popularitet blant både yrkesaktive og friluftsinteresserte.

1990-tallet var interessant for Meindl, som på slutten av tiåret hadde solgt 750 000 par sko og fjellsko. Da ble også det første nummeret av bladet "Movements" gitt ut, og deres Meindl ISLAND-sko ble stemt frem til ”Best Hiking and Mountaineering boots” i 2004 og ”Gear of the Year” i 2006.

Meindl lager ikke bare utmerkede sko, men var også tidlig ute med å sette opp et resirkuleringssystem for gamle sko. Konstruksjonen av dette systemet oppsto i 1993 og var et samarbeid mellom Meindl, DGW og D-Hannover.

Populære varemerker

Laster ned...