25% på jakker & bukser
KODE: JP25
Se betingelser. »
New Balance

New Balance

Navnet New Balance ble valgt av skomakeren William J. Riley da han iakttok noe så uvanlig som kyllinger. Kyllinger klarer å holde perfekt balanse med smale føtter og ben og med bare tre klør til tross for sin proposjonalt relativt store kropp. William J. Riley hadde som hensikt da han begynte å lage sko å hovedsakelig hjelpe personer som hadde problemer med fotbuene sine, og de første skoene var derfor spesialsko som fokuserte på nettopp dette.

New Balance har eksistert i over 100 år og det var i Boston det hele startet. Det drøyde riktignok til 1941 før New Balance begynte med produksjon av sneakers. William J. Riley ville utvide sitt sortiment til å også inkludere treningssko for atleter, idrettsmenn og entusiaster. I fokus var sko som var tilpasset for idrettsutøvere innen fotball, basket og løping. Det største gjennombruddet i New Balances historie kom da man begynte å lage løpesko med yttersåle. Helt siden starten har man vært nøye med å utvikle så komfortable sko som mulig og man har tatt vare på gode materialer og design gjennom årene.

New Balance er sko med ekstremt god passform, og med et par New Balance kan man løpe mil etter mil uten skader. Varemerket er i dag kjent verden over. Når man først har prøvd sko av denne kvaliteten er det vanskelig å gå tilbake til noe dårligere. New Balance sko passer like bra på joggetur som til et maraton eller en stille skogstur. Derfor er disse utmerkede også i hverdagen.

New Balance har lenge blitt brukt også innen gatemote, og man ser ofte folk med New Balance på føttene spankulerende rundt i byen eller dansende på nattklubben. Det fine designet gjør det mulig å bruke skoene både til hverdagsantrekk og når det er tid for litt finere tilstelninger.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...