15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Avignon

-25%
/images/product/medium/74324.jpg
False
-41%
/images/product/medium/74326.jpg
False
-24%
/images/product/medium/74325.jpg
False
-28%
/images/product/medium/25486.jpg
False
-20%
/images/product/medium/64750.jpg
False
/images/product/medium/64752.jpg
False
-31%
/images/product/medium/33036.jpg
False
-20%
/images/product/medium/72985.jpg
False
-31%
/images/product/medium/36111.jpg
False
-32%
/images/product/medium/76295.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76293.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76294.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76291.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76292.jpg
False
/images/product/medium/76290.jpg
False

Avignon

Avignon er et svensk firma grunnlagt av langdistanseløperen Mats Thorell. Firmaet ble startet 1994 og har siden da markedsført strømper, såler, sko og støvler for utendørs-aktive. Mats Thorell har mange års erfaring med hva som fungerer bra for føtter og ben gjennom sin løping på elitenivå. Under varemerket Avignon utviklet de produkter som møtte de høye kravene og som var snille mot kroppen. Mange gummistøvler blir ukomfortable etter en stund og man kan lett bli veldig varm og få vondt i føttene. Avignons gummistøvler har gjennomgått mange prøver for å eliminere disse problemene. Dette til og med ved lang tids opphold ute i skog og mark.

Avignons produkter er av høyeste kvalitet der støvlene er i naturgummi og lær, og strømpene i merinoull. Alle produkter er laget innenfor EU. Merinoull er bedre enn bomull, da ull tørker raskere og på den måten lar føttene puste. Dessuten holder ull temperaturen like bra tørr som våt. Firmaet selger ikke bare fottøy, men også krystallglass med dyremotiv som elg, hjort, villsvin, storfugl, laks og bjørn. Man kan velge mellom cognacsglass, whiskyglass, longdrinkglass, snapsglass, rødvinsglass, ølkrus, ølseidel eller krystallkaraffel. Alle motivene er sandblåste.

Noen av Avignons mest populære produkter er Ridge High støvel og Ridge Mid støvel. Disse er basert på samme grunnmodell med skaft i ulike høyder. Også deres Nebraska Plus Gore-Tex støvel er en favoritt. Blandt deres strømper topper 461 Liner Ull og Lady Stripe Sock ofte salgslistene. Avignon Jakt er et annet populært produkt og denne sokken er, akkurat som Avignons andre produkter, meget slitesterk og varm med avlastende mansjett og godt, elastisk grep. Avignons såler er designet av fotteknikere for å gi støtte til fotens naturlige bevegelse. Deres såler tar hensyn til fotbuen for å gi best mulig passform.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...