15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Swedteam

/images/product/medium/68433.jpg
HuntingGreen
True
/images/product/medium/68435.jpg
HuntingGreen
True
/images/product/medium/68432.jpg
SwedteamOrange
True
/images/product/medium/76869.jpg
DesolveWing
True
/images/product/medium/72854.jpg
False
/images/product/medium/76879.jpg
False
/images/product/medium/76874.jpg
False
/images/product/medium/76877.jpg
False
/images/product/medium/72852.jpg
Veil
True
/images/product/medium/76872.jpg
DesolveZero
True
/images/product/medium/68434.jpg
False
/images/product/medium/76873.jpg
False
/images/product/medium/72851.jpg
False
/images/product/medium/72850.jpg
False
/images/product/medium/76871.png
False
/images/product/medium/76875.jpg
False
/images/product/medium/68431.png
False
/images/product/medium/76878.jpg
False
/images/product/medium/41378.jpg
False
/images/product/medium/61041.jpg
False
/images/product/medium/76868.jpg
False
/images/product/medium/72855.jpg
False
/images/product/medium/41356.jpg
False
/images/product/medium/76881.jpg
False
/images/product/medium/76870.jpg
False
/images/product/medium/41358.jpg
False
/images/product/medium/76880.jpg
False
/images/product/medium/76882.jpg
False
/images/product/medium/41375.jpg
False
/images/product/medium/72853.jpg
False
/images/product/medium/41368.jpg
False
/images/product/medium/44837.png
False

Swedteam

Swedteam produserer klær og maskinvare til alle typer jakt, med en visjon om å være i verdensklasse.

I 1919 ble Bröderna Nyman AB grunnlagt, noe som la grunnlaget for Swedteam. Foretakets kjerneverdier besto allerede da av kvalitet og funksjon, noe som har blitt stående som nøkkelord i produktutviklingen siden den gang. I løpet av årene som har gått, har store deler av tekstilindustrien blitt utviklet, og Swedteam jobber stadig med å ligge i forkant.

Swedteam utvikler produkter for mennesker som trenger beskyttelse mot fukt, vind og kulde, og som ønsker tekniske og slitesterke materialer og plagg som er sydd med perfekt passform. Dette er klær som er moteriktige og tilpasset til dagens krav, samtidig som at de er rimelige. Swedteams klær er til jakt- villmarks- og fritidsaktivteter utendørs, og foretaket har en målsetting om å imøtekomme brukerens krav på tekstilmaterialer med utmerkede tekniske egenskaper. Swedteam står selv for hele klesproduksjonskjeden. Fra design og produktutvikling til produksjon, lager, salg og distribusjon. Å være i kontakt med kunden for å tilby service og kvalitet på en imøtekommende måte, er verdier som Swedteam setter høyt.

Swedteam ønsker å lære kundene å tilpasse klærne etter bruk og vær. Ved å bruke klær i tre lag kan vedkommende raskt ta av seg et lag om det trengs, eller ta på seg et lag om det skulle bli kjøligere. Lagene kan for eksempel bestå av spesielt utvalgt undertøy, mellomlag og ytterlag. Swedteam lager disse lagene med egenskaper og funksjoner som kompletterer hverandre med perfeksjon. Selv om Swedteam tilbyr et særegent sortiment av jaktklær i damestørrelse, er det herreklærne som dominerer. I utvalget av herreklær finnes det et bredt utvalg av bukser, kamuflasje-sett, hansker, hodeplagg, jakker, overaller, regntøy, skjorter, gensere, undertøy, radio- og gps-holdere, kamuflasje, bukseseler, overtrekk og ryggsekker med mer. Du finner også produkter i kamuflasjemønster med jegeren i fokus, alt for å kunne dekke behovet når det kommer til klær og ekstra utstyr.

Til tross for at Swedteams produksjon gjennomsyres av lidenskapen for jakt, finnes det også en rekke klær som passer til hverdagsbruk. Her finner du blant annet tøffe luer, t-skjorter og varme, myke fleecegensere.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...