400 NOK ekstra rabatt ved kjøp over 2000 NOK* | Kode: 400off
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare, Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, Real, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra nåværende pris. Gyldig til 2.2.2023.
 »
Humminbird

Humminbird

Selskapet bak Humminbird, Techsonic, har vært på sportsfiskemarkedet i over 40 år og er godt kjent blant sportsfiskere både lokalt og globalt. Deres produkter selges verden over og blant kundene finnes både amatører og profesjonelle. Humminbird ble til i 1971 i USA, Alabama. Det første produktet de kom ut med, Super sixty, var det første vanntette ekkoloddet, og suksessen var et faktum! Like etter tok de salget utenlands, og i dag er Humminbird kjente for de fleste fiskeinteresserte. 1984 fortsatte Humminbird og Techsonic sin suksesshistorie ved å utvikle LCR-serien. 1987 ble deres LCR4ID kåret til det mest solgte produktet både innen sportfiske og den maritime industrien. Humminbird er og forblir en pionér på sitt område med utallige velkjente produkter i bagasjen. Spisskompetanse i selskapet handler om ekkolodd og navigasjon. De har et bredt produktsortiment som består av sidesiktende ekkolodd, radar, kartplotter og autopiloter.

Et viktig poeng er at Humminbird jobber fokusert for å øke brukervennliget og tilpasning. Deres avanserte ekkolodd ION og Onix lar deg bygge ditt eget dybdekart mens du fisker ved hjelp av Autochart Live. Disse ekkoloddene har tatt brukervennligheten til et helt nytt nivå med CrossTouch og 2D ekkolodd teknologi. Når du har testet disse er det vanskelig å klare seg uten. Humminbirds kartplotter er kompatibel med Lakemaster og Navionics sjøkart, og alle kombinasjonsenheter i Humminbirds sortiment. I 2004 kjøpte Techsonic Industries opp Johnson Outdoors. Slik kompletteres Humminbird av ytterligere fremgangsrike og innovasjonsfokuserte individer. Selskapet blir spådd en lys fremtid med nye markeder og økt interesse.

Humminbird har et rikt sortiment med fiskeutstyr og deriblant mange billigere alternativer for den som ikke kjenner til Humminbird eller deres teknologi fra før av. Selskapet er velkjent i bransjen med sitt nytenkende utstyr. Deres produkter brukes av sportfiskeprofiler som for eksempel Håkan Fransson og Stefan Trumstedt som indikerer kvalitet!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...