Makse rabatten!
10% ekstra rabatt på allerede nedsatte priser* Kode: XMAS10
25% rabatt på veiledende priser* Kode: XMAS25

BLACK FRIDAY

-

Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om vårt Black Friday-salg. Spørsmål om åpent kjøp, fraktalternativ, returer og betalingsmåter finner du enten i våre Spørsmål & Svar eller i Kjøpebetingelser. Hvis du har spørsmål som du fremdeles ikke har fått svar på, kan du alltid kontakte vår fantastiske kundeservice, så hjelper vi deg!

Når er det Black Friday 2022?

Black Friday faller alltid på dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving den fjerde torsdagen i november. Du kan altså si at Black Friday alltid faller på den fjerde fredagen i november.

Black Friday 2022: 25. november
Black Friday 2023: 24. november
Black Friday 2024: 29. november
Black Friday 2025: 28. november
Black Friday 2026: 27. november

Hvor lenge varer Black Friday?

Vårt Black Friday-salg varer fra 00.00 natt til fredag til og med mandag natt 00.00.

Hvilke produkter var populære på Black Friday i 2021?

I 2021 var både utstyr og jakker populære i handlekurvene, men også vintersko og elektronikk fra varemerker som Garmin lå høyt i toppen.

Når sender vi ordren din?

Vi vet at vi får høyere belastning på Black Friday, derfor er lageret vårt godt forberedt med god bemanning i løpet av helgen for å kunne håndtere de økte volumene og sende pakken din så fort som mulig. Vi vil likevel reservere oss for lengre leveringstid enn normalt, fordi trykket blir høyere også på transportørene våre. Hvis du vil ha pakken så fort som mulig, anbefaler vi fraktalternativet Ekspress, siden dette alternativet har høyere prioritet.

Kommer dette produktet å være på salg?

Vi kan dessverre ikke gi ut noe informasjon om hvilke produkter som er med på salget eller hvilke priser som kommer til å gjelde. Vi kan imidlertid si at vi fyller på med flere gode tilbud regelmessig gjennom hele Black Friday-helgen, så ta en titt og se om det har kommet inn noe nytt!

Forlengt åpent kjøp på Black Friday

For at du skal kunne handle julegavene allerede nå, uten å være urolig for retur og angrefrist hvis julegavene av en eller annen grunn ikke passer, har vi forlengt åpent kjøp til 10 januar!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...